Jag finns på

www.kkip.blogg.se! LOVE U!
klicka på bilden för att se min nya blogg!

Nu får det vara så

Jag ska fixa mer med detta i morrn om jag har tid.. ska sova hos becky men hon är ju bra på sånt så.. Men nu ska jag döö! Nää men det kommer bli bra.. Ge mig bara lite tålar mod så kommer allt fixa sig hoppas jag) Eller så tar jag barra bort min blogg och gör en ny.. HAHHAHAH Galen kvinna Men asså jag bloggar så piss med.. Nää nu blir jag deppig.. Fyfan GUSTAV! nannana nu ska jag duscha! PUSS
I morrn så börjar jag blogga ordentligt! Na bilder varge dag ska det bli! det låter bra!

Förjävligt

Men men jag ska ta och fixa det.. Jag säger bara att jag verkligen suger på att fixa bloggen!! Men vilken färg tycker ni att den ska var? Kyss!

Snygg

Sitter och fixar...

En ny design... Jag kommer dock inte göra en ny header idag. NI får leva med den jag har i ett par dagar ;) Kyssar :thumbup:

:)

:D

Dagen

FREDAG JIPPPI TYP...

hahhaha, idag va jag i skolan och sen efter skolan taggade jag Hem till Becky efter som att hon va kissnödig och hon går typ inte på toan i skolan -.- Hahha aah sen åkte vi vidare till lidel och köpte en massa sådär gott godis och lite drika och vidare okte vi till skolan ingen för att ge vickan sitt skåp nyckel... Sen åkte vi hem till Becky ingen.. Vi parata massa och kolla på lite tv och sen fixade vi lite på min design och sen va det dax att byta om till fotbollen.. men vet ni vad hon hände? När vi hadde stressat oss som fan så får vi ett mail av Alicia ''Ingen träning idag,För mycket snö'' ÅÅÅh vi som va så taggade och laalallala HATAR SNÖ! ÄR DET BARA JAG? damp! Så vi pytte till vanliga kläder och sen chillade vi bara.. SEn tagga jag hem och nu sitetr jag och vill ha nudelar.. men pallar ej laga -.- Men men min dag va nice.. mycket chill och lalalla det ska en fredaag vara :D KYSSAR!

GAMMMMMMAL


Gamla gooda tider


Bjuder på gamla tider!

Jag har varit och gymat idag...

Va hellt slut efter det! Hur mår ni sötnötar? Jag är skit trött så därför har inte pallat blogga! Humm.. Idag va jag i skolan... Så jävla onödiga letioner på tordagar... Tänkte strunta och slöjden och tagga till becky. Men Elise ville att jag skulle va med på slöden med henne så jag stannade kvar. FYFAN VAD SLÖJD ÄR TRÅGIT! Efter skolan ville marcus att jag skulle träna med han men palla dig... Så jag åkte och träna själv. Fyfan vad nice enå! Nu ska jag käka Kyssar!


Alex,Jag och Nelly!


Chill

Ha det gött! nu ska jag chilla kyssar!

Stop och växt

Nu får dte fan räka! inget mer ''nu är det dags att bita på mina 1 halv cm's naglar'' Ffan vad äkligt det är asså! Jävla äkliga mäniska jag är! Nu ska det faaan räccccckaaaaa! nu ska jag måla på lite! KYSS

elin


Ta på rumpan dagen!

HAHHAHA ! Hur mår ni pluttisar? Med mig är det bra!
Idag va jag iskolaN sen taggade jag och becka till skanstull och byte lite saker :) Efter det åkte jag hem och chilla, Kolla på film. SEn kom pappa hem och vi va och kollade på lite saker, sedan åkte vi hem och glodde mer tv :D Nice vaah aaah fast näää! Nu ska jag skypea med elin hon väntar! KYSSAR HA EN SUPER KVÄLL!

Sov gott!

SÖTNOSAR! NI FÅR TA OCH SOVA GOTT! KYSSAR!

You


Bockade till men det va fullt.. åter kommer nästa vecka

Villka ska jag fixa då?
ÅÅÅH SUPER SNGGA! VISST ÄR DOM!

En bild jag gillar


Äntligeeeeeeeeeen

MY BABY! Jag har värdens bästa tjejer som köte denna snygging till mig! tack så mycket älskingar!

Duschad och fräsh

wOOHOOO! SUGEN PÅ CHOCKLAD! Men men! idag va jag och träna det va nicccccccccce! Sen åkte jag hem med Becky baby,Nippan sötnos,verro gulli och esmee underbar! Vi blev förfölda av en peddo! SANT! När vi skulle till tuben földe han efter och sen märkte jag att han va knas så jag satnade och losades leta efter mitt buss kort och han barra står och glor och ler typ! hahha sen gick vi upp för trappan och esmee och verro va piss rädda och Så började han ta på nippan. Då fick jag flipp och sa ''Du rör inte henne'' Han slöppte och glodde och tuben och och verro och esmee vågade ej gå på för att han gick på. Ajajja vi kom hem iallafal. Duschade och mste med familjen. Sitter och kollar på tv. I morrn har jag sov morgon! EEEEYYEY. Nu blir det tv! kyssar
Huumm.. vad kan ni tro att jag har fått hem?

Vår!

TYP... hur mår ni sötnosar?
Sitter och kollar på tv och har min syrra på knät. Idag va jag i skoan det va naice.. SOLEN LUSER STRÅLANDE! Idag ska jag med min mamma på hemspråksmöte och sen träning.. kommer dock lite sent till träningn.. Synd. men ajjajaj och sen humm... inget ska ta och käka nu kyssar!

Bey now!

Nu ska jag mysa! kolla på dr 90210 :D Kul! jag bloggar ,er i morrn tjejer och killar kyssar!

Big brother

Hemmmaaa! jag och becky va lite sega! Alltid kul med henne fast jag inte har kännt henne länge! kul! prattade massa och lysnar altid! Spänande. :D Snart sk ajag hoppa in i duschen ska barra se på big brother.. Skorna kom ej idag villket va väldigt synd :( Men men nu ska ja kolla vidare! hade bäst KYSS

Snygg


Globen med familja

Pappa ville med till globen så han sjusade mig :D Köpte en ny fotbolls rygga! Jag va den första som köpte/har den *stolt* Dom kom in i butiken när jag gick in :) så frågade jag om dom hadde den dom bah jjaaa dom kom in för inte ens 5 sekunder sen *ler* Hhahahah nice vah? :P COOLIS!
NU ska jag fixa mig sen blir det möta becky och vidare till träningen ! kul! ha en super kväll! KYSS
SÖTNOSEN/KATTEN

Åååh vad kär jag är

åååh vad jag länktar tills jag får dom! I morrn elelr idag eller någon gång i veckan blir det!

Jag hjärta solen


Solen lyser så fint!

Sugen på cola med is! MUUUMS! Sitter  mitt rum och svättas! borde öppna mitt fönsker? Maby! Shhaaa kompisar! Hur mår ni idag? Idag va jag i skolan! Det va kul hahahhaha. Sen åkte jag hem och käka och ska strax ut till dne fina solen och bara chilla! ska även kolla om jag kan åka förbi globen och lämna lite saker! Som jag fick av mamma idag.. nu ska jag gåå KYSSAR1 HA EN SUPER HÄRLIG DAG! FÖR DET SKA JAG!

I morrn kommer jag att starta ingen!

I morrn bloggar jag ordentligt! Jag har ju ej haft tid för att jag har haft mycket med denna helg! Och jag säger barar att det blev lyckat helg! med 110%  Nu ska jag sova gott och i morrn är det träning och skola nice KYSSAR!
Awwi!

TITTA VAD JAG FICK

FYFAN VAD GLAD JAG BLEV! NI HAN FRÅGA DOM! JAG SPRANG RUNT OCH SKREK! FYFAN ASSÅ TACK!
SKO låda där jag trodde att den va tom. När jag skulle öppna den ville jag inte.. för jag trodde att den skulle varar tomt. i låg det epp papper på ett par drömskor, jag kollade snätt och bah vaah+ och linnea bah! men den har inte kommit en ! då fattade jag! Jag har fått mina drömskor!
Det va allt! ÅÅH! LOVE IT!

Jag har bästa tjejerna som finns

Tack för en underbar dag brudar! JAG ÄLSKAR ER!
SUPER KUL HADE VI! Spelade saning konka kort och spela kinect, käka good mat och snacka! Så kul! älskar er!
TJEJAERNA!

Lite saker jag fick!

Present korst från jc 299 kr
Söt tröja frpn jackpot
SUPER GOTT PARFYM
PENGAAAAAAAAR! <3
Mag tröja
Leo halsduk
Och sisst men inte minst
TACK MAMMA PAPPA ÅÅÅH! LOVE IT! Så länge jag har sakt att jag vill ha denna! passar verkligen till ALLT! LV VÄSKA! Äkta självklart! jag är kär!!

Lyckat kväll!

Just nu är jag så nöjd med allt! I morrn är det matsch ingen.. skulle spela med 97:1 i morrn morgon men det blev inte så slutade med bråk... Jaaani nu är nästan alla borta.. (gått hem) det är typ 10 prs kvar! Käkade goood mat och sen öppnade lite fina saker SUPER NÖJD KVÄLL! Hoppas att i morrn blir lika lyckad! Nu ska jag ta min 4 dusch för idag.. KYSSAR ELLER SNART SKA JAG GÖRA DET, INTE NÄR VI HAR GÄSTER :p

hemma! nu hur mår ni? Jag mår super ååh vilken härligt väder det är!
Idag spelade jag matsch mot BP. Efter det åkte jag och och duscha och fixa mig! Sitter just nu halv nacken och ska klä på min mina fotbolls kläder ingen för klockan fyra är det dags för lagfotto! Nice vaah? AJajJAjajAJjaJAJ nu ska jag fixa mig! Ha det så bra enså länge KYSS

Hör i morrn

..

Fly

I am who I am, and am not ashamed. looks like I do and am proud of it.

Härliga felle från ingenstans


Hahhaha

Jga menar american pie :D

PLANER I BILDER

1: lördag: Möta upp söta vännen becky och sen tagga till fotbolls matsch som jag ska spela (ej becky) Efter det åka hem fixa mig duscha och åka och ta lagfotto med laget. Efter det blir den släkt och vuxen fest till mig! Och sen kommer nog becky och sover hos mig eller jag hos henne. 2:Söndag: Becky och jag ska spela matsch (beckys första match i enskede) Sen åka hem och fixa mig sen blir det tjejmiddag! med lite brudar! :D Kul vah? Fullt upp!

Asså

Orkar verkligen ej städa! Men nu tänker jag berätta om min dag!
Idag va jag iskolan! Kul! Jag va på skit bra humör och sen blev jag agresiv och sur! En kille tog min matte bok och min lur och jag fick damp och sen sklog jag honnom mitt på ögar så han börja böla! Jag sa att om han hade get mig mina saker när jag sa att inte han fick ta dom skulle han aldrig bli slagen! Men han fick ta risken.. säger jag nej så är det nej. slut! Han bah on du inte va en tjej så skulle du få en knytnäver mitt i facet am mig HAHAHHAHA lilla du! Bråka barra inte med kip! Ajajajja sen tagga jag hem och sen åkte jag och tränade på den roligaste träningen! Fyfan! vad kul det va! Sen duschade jag och sedan må städa.. Pallar inte mer. Tittar på American appel elelr vad det heter :D nu ska det mysas! KYSSAR

Ska städa lite snabbt!

Nu ska jag städa lite! SEn Blggar jag mer! Om ni bara visste om hur mycket jag har att göra in för min mina helg!! KYYSAR HA EN JÄTTE MYSIG OCH KUL FREDAG!

Bloggar strax

ska barra hoppa in i duschen! HUr mår ni älskingar?
Mupp bild på sura mig! Vici va söt som vanligt! Från skolan!

Dr robert ray

Inte snygg? JOJOJOJO FAN! 
OOH YEEEH!

Lång dag idag

Så nu ska jag lägga mig! Sorry för dålig bloggnig! Lovar att skärpa mig i morrn! Kyssar! Sov så göt sötnosar!

Born This Way


C00l jag är

Har ni sätt big mama reklamen? den efter där en tjej som är 2 sitter och bablar om mammor som är så stora så att när hon går förbi tv:en så har redan filmen tagit slut?
Det är min söta vän JULIA! Själv hatar hon reklamen på sig jag själv tycker hon är super söt!

Underbarsate

JAG ÄLSKARL DIG BEIBER NEVER SAY NEVER BABY!

HAHAHAH BÄSTA


Ååh sorry

Har haft så jävla mycket att göra!
Både lördag och söndag ska jag firas! Så jag och mina föreldrar har varit ocg storhandlat! Och i morrn blir det mer! Idag va jag i skolan efter det åkte jag och alex till lidel hon skulle köpa något och sen tagga jag hem och familjen och jag åkte och stor handla! Sen åkte jag hem och chilla så var det dags att gå och fixa och lalallalalal. I morrn ska jag till skolan och sen ska jag sor handla ingen. Efter det ska jag träna och städa. Lördag ska jag spela match och ha lag fotto och sen vuxen fest. Söndag match tjej kväll och sen chill! Åhh fyfan! Mycket att göta! men det kommer bli grymt!
HUR MÅR NI ÄLSKINGAR! SORRY FÖR ATT JAG ÄR SÅ UPP TAGEN!

Ont i huvet

Hööh! hur mår ni älskingar?
Idag va det skola! Det va väll kul? Aaah! sitter och tittar på tv! Ska strax äta tror jag. Fy vad ont i huvet jag har! fan fan fan! FUCCCCCCCCCCCCK MEEENS! Ajajjaja nu ska jah kolla vidrae puss

UNDERBAR


Grattis till mig!

Värdens underbaraste dag! SVÄR! hhur är det? jag mår underbart! Idag va det fullt upp! om ni undrar vart jag har varit?! Först va det BÄSTA DAGEN I PLUGGET HADE SJUKT KUL MED ALLT OCH ALLA! sen kom pappa och hämtade upp mig och vi och familjen va och käka på lyx resturang! GOTT SOM FAN! eeg efter det åkte vi och stor handla för både lördag och söndag ska jag ha lite kalass hahahhahahahah nä men ni fattar!? Vuxen och barn kalasss! :D Men men en åkte vi hem och jag fixade mig in för träning och fick dock ej öppna presenter! Men pappa sa nyss att han hade lakt in 4*** kr i mitt kort så jag kan köpa vad jag vill! Och sen ska jag få saker på lördag! Löparband kommer jag få efter thailand och sen fick jag en längre resa till thailand och sen får jag ju en dag med pappa på stan :D Nice? Jag här hellt lycklig just nu! Jag ÄLSKAR PENGAR! ÅÅÅÅÅH fyfan bästa dagen! Ajajjaja ville barra säga at jag har hafft det bäst! KYSS

aJJJJJJJ

ONT ÖVER ALLT! DÖÖÖÖ LIXOM!

Visste du att...

Jag älskar klockor så pass mycket att jag har gjort en egen klock hylla till dem! (får se i morrn)

Glad tjej

Titta på klockan! Jga fick av ex! SUPER SNYGG! JAG ÄLSKAR KLOCKOR DET ÄR DET BÄSTA SOM FINNS SKULLE VILLJA HA ALLA SOM FINNS I HELA VÄRDEN! (KILL KLOCKOR MED) Hhaahha nää men en bättre bild i morrn!
Sån här är det! jag har ju en i guld brun med! fast större!

Jackor jag har/haft under 2010/2011

Har hafft!
Har:
Boomerang fast jag har svart! snygg som fan!
Svart fjällis tunn!
Olivgrön! Canada goose!
Peak Röd!
Det va barra det!

Hemma

Va på träningen och kolla endå! Nice..
Nu ska jag ta och duscha! Jag fick värdens snyggaste klocka av exet och ett läppbalsam som luktar skit gott! jag äslkar dig av allt exet! TACK SÅ MYCKET! Humm... Vad mer? Juste det va sjukt kul att träffa alla ingen! Nice Både i skolan och fotbollen! Skönt att ha dom nära ingen! Yes nu är mamma klar så nu ska jag duscha kyssar!
Bild går ej att laddas in just nu? :O

Visste du att...

Jag gillar en kille väldigt väldigt mycket emn vågar ej ta tag i det! TIPS?

Sha underbara!

Just nu sitter jag och har ont i magen,mår ila och träningsverk i armarna -.- Fuck! ska doock inte träna -.- Faaaan fan fan fan! Hur mår ni? Yes i morrn feller jag är! Alla planerar att ägga mig KULL jätte! Man ska ju varra snäll när någon fyller år! Eller! ajajajjajajaj skit i det! Nu ska jag kolla lite på tv KYSSAR

Skola i morrn! så nu ska jag sova

KYSSAR! sov gött

Vad tycker ni?

Tycker ni om: Sköna dyra super snygga jeans?
Eller:Okej snygga (duger) jeans billiga och sköna?
Humm...

Snygga!

oooh!

Ska bli sjukt kul att träffa alla söta ingen!

I morrn är det skola! Taggad? AAAh fast endå inte. Ska bli sjukt kul att träffa alla ingen Men inte kul att plugga! Men men jag fyller ju år på tisdag och sen på onsdag är jag ledig! Studiedag! Nice eller hur?! Nu ska jag leka med syster! KYSS
ÄLSKAR ER!

Sjuk...

Näämen idag åt jag förlite frukost och sen sov jag bara 6 timmar i natt!
Hur mår ni älskingar? Jga mår sådär! Föresten vi van GULD!!! Hahhaha sjukt bra eller hur? För det första kostade det inte för oss att vara med på denna cup idag.. Ivanliga fall kostar det ca 1000 kr att varra med. Men denna gång fick va varra med gratis för att det behövdes lag :D så van vi allt! Vi van alla våra matcher med 4-0 ;) Vi fick ett preset kort på 15hundra krtill en sport afär och sen sport drika! Vet ej om jag kommer bogga mer idag! Mår blääää ska nog vila.. men tänkte endå slänga i en ett inlägg så att ni vet att jag lever! KYSS PÅ ER OCH HA EN SUPER SÖNDAG!
Maraton ingen!

Då va det dax för mig att sova

KOmmer åka att åka till ip för att möta upp de andra ungefär klockan 06.35 Vet ej vilken tid jag kommer hem! Me ni får had det bäst medans jag är borta. Sov så underbart sötnosat! Ses i morrn KYSS
oooh yeeeeh beby!

Mys

GGOTT SOM FAN FAST DET INTE SER SÅ GOTT UT!
Glas med pansionsfrukt!

Jag gör det barra för att jag inte har något annat för mig.


Absolut något jag kan tipsa er!

TIPS! Ingen aning vad det heter efter som det kommer från thailand! Men tänkte endå tipsa för som som ska åka till thailand? Hhahah
Jag själv tar den morgon och natt. Är du iriterad underarmarna? Eller svettas mycket och underarmarna är det svart och äkligt? Joodå! Dåkan man köpa denna i thailand :D Hjälper skit bra! Det är som mjöl (pullver) Håller dig svett fi och gör dina armhålor vita och fina och lena och håller dig borta från iriterade saker. Supeer bra! Vekligen!
Jag ger denna prodrukt 4 av 5 sjärnor! Vrf jag inte ger 5av5 är för att det endast finns i thailand! Sverge borde sälja denna sak med! Visst? KYSS

gris

Känner mig som en gris! Fördetförsta. Jag har ättit värsta lyx middagen nyss fy vad mätt jag är! Fördetandra. Har dockinte orkat ta på mig nya kläder så sitter i det jag sov med :/ fördettredje. JAG HAR INTE DUSCHAT :o Ska göra det nu! KYSS

Klockan är snart 6

Omg! vad tiden går! Själv trodde jag att klockan va 2? Menmen! Vad har ni hitta på idag? Blir det lördags mys? Jag har skiiiiiiit ont i mitt huveee! Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk! Fyller år nästa vecka :O Inte bra! Fast jag tror inte det! Jga är för pigg för att börja bli sjuk! Men det kan va mesnsen som får mig att må ila? Jaaa så kan det va! Nu liggar jag och kollar på the city! Jag älskar det! Så bra budskap i allt! Jag ska göra som whitney port gör det man drömer om! Själv vill jag bli sångare eller desinger! Precis som hon! Hur börjar man? Hra ju funderat på att flytta till u.s.a När jag blir 18.. Pappa och jag ska skanse åka till LA och new york i höst/vinter efter thailand. Vi får se vad jag tycker om det! Men va ni en gör. Följ era drömar och sluta aldrig! Ge inte upp! ;)

Nu ska jag äta


T.i.


Good morning sunshines!

Hur är det idag? Jag mår bra! Hostar lite dock men det är bra! *HOST* *HOST* Idag har jag inga planer! Mamma och pappa åkte iväg och gjorde nåt jag inte fick veta... haahhaha KUl då! Solen skiner och det luktar VÅR! ÄNTLIGEN! Jag hoppas verkligen att det håller oxå! Inte att det snöar ingen  efter 3 fdagar *suck* . The city maraton på tv Nice ska ta och laga mig en gooood frukost nu! KYSSAR! 

Planer

Oj vad liten den va:O Skit i det ;) Good natt!

Dagens super nöjda köp

HISSAR!

Pappa snarkar -.-

HÖHÖHÖÖHÖHÖ Skulle på toa och pappa sover visst på soffan :P Näämen ha har varit och spelat golf och sen på lyx resturang i dag/kväll så han kom hem sent/nyss. Fy vad han snarkar! Nu ska jag ta och lägga mig? Yes jag tror det! eller niaa får se ;)
INGEN BILD!

Ligger och...

..Lysnar på musik! Ska strax lägga mig och GÖRA/LÄSA lite läxor -.- Men men Sov så gött höreni! Ha en super natt! KYSS
JAG OCH FILIPPA! SÖTA <3

Sommar!


AWWWI


Vad gör niiii?

Sjäv gör jag inget :P Hahhaha sitter och pratar med elin på skype! Nice! HUmm... Nu ska jag glo tv typ och prata med elin! KYSSAR!

Vill haa


Ny i önskelistan

FY VAD JAG ÄLSKAR KRÄMER! Gaaaah! KÄNNER SIG ALLTID FRÄCH EFTER! LUKTAR GRYMT GOTT!
HISS

Dagens

Enkelt! Nudi jeans från Jc - Linne från bikbok och Koffta ingenaning;)

Snyggt vah?

Super fina (Shjalar) Ska man säga så? En päls och sen vanlig savart! Vad tycks ;)

Dagens träff

Dessie och Alma. Jag blev sur på dom för att don tog den stora provrumet :/
Jempan! Hahha hon köpte mat på ica och åt utan bistick ;)

Härlig dag

Yes äntligen hemma! Uuhhs va kallt det är ute! Visst?? Plus rengn KUL SUPER! Ajajajaj skit nice dag har det varit! Va med Älskade elin hade det grymt kul! Köpte 2 må saker bara.Hur mår ni? och vad gör ni? Fredag idag! Humm... nu ska jag leka med min syrra! Hon har saknat mig :D HAahahha KYSSAR
sÖTAA ELIN!

God morgon sötnosar

Nu är jag klar! Nu är det dags att åka och träffa eliN! Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska vi till söder och kolla lite ;) Ses när jag kommer hem! HA EN UNDERBAR DAG SNYGGINGAR! kyss
Trött tjej!

Håll ut

Jga kommer dock inte blogga förs på eftermiddagen i morrn! Ska ju in till söder och möta elin och sen får vi se dag som händer! SÅ NI BARRA VET KYSS

Sova

Nu ska jag ta och lägga mig! I morrn ska jag träffa Min älskade efterlängtande elin! Så måste varra pigg! Fast först ska jag borsta mina tänder! KYSS SOV GOTT ÄLSKINGAR!

Nu blir det repris

på big brother! Jag missade den tidiga så då kan man se repris som går 01.00 ;) KYSS

Vad önskar jag mig av mina päron när jag fyller år?

Svar: Jo ni!Jga önskar mig en hel dell ;) Fast dock vet jag redan vad jag ska få! Jag önskade mig en kenza skinjacka, Flera G-star byxor,Nya converse,Och en klocka jag redan har fått! Tackar inte nej till flera?! haha nej då! Hur många som helst kan jag ha! ÄLSKAR KLOCKOR! MITT LIV! aaa och sen löparband,Gym kort och pel till min ps3 och xbox! Och sen längre resa till thailand! Det va nog allt!
Jag kommer få pengar till G-star byxor och Kenzas skinjacka,converse,Xbox oxh ps3 spel och Lite fick pengar typ :P
Löpar band ska jag få efter thailand resan som jag oxå kommer få stana längre på en vad vi brukar stana tror det blir 4 månbader. Och sen gum kort är redan på g! ;)
Så där!

Äntligen!

Alla borde ha en! Jag är iallafall lycklig för att jag har en! Du är den underbarste mäniskan jag känner! en av dom! Du betyder otroligt för mig och det ska du veta! Kan  inte fatta att vi har kommit så nära. Jag mår så bra när jag hör dig,Är med dig, prattar med dig! OTROLIGT! Elin eriksson bästavän JAG ÄLSKAR DIG!
OCH I MORRN SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ TRÄFFA DIG INGEN EFTER ditt knäoperation!
JAG ÄR GLAD ÖVER ATT JAG HAR DIG.. LÄMNAR DIG ÄLSDRIG!

Nu ska jag duscha ingen

:) Nice ska tvätta mitt hår och sånt.. idag tidigare duschade jag bara för att jag kände mig inte så frääsch! KYSS
gulliga jag!

Jag ♥ G-star


Shopping

småååt       
Jeans från G-STAR ♥
Örhängen från bikbok ;)

Sorry!

Inte hunit blogga! Hur mår ni beibisar! UNDERBAR DAG IDAG HUUUH? asså jag är kär i solen...
Igår: Va jag hemma och lallalalala sen kom emma vi städade :P och sen kolla vi på film, Efter filmen gick vi till ica och köpte NI VET VAAAD! MUUUMS MUUMS! Hhahaha jaaas! eeh efter så käka vi thai mat som mamma köpte hem hahhahaha thai familj bästeller hem thai mat! *NORMALT* typ.. aaah sen kollade vi på tv och sedan dansaaa lite hahha! Sen tog vi det bara lungt!
Idag: Vaknade jag och gick till tandläkaren! Nice! ÄLSKAR DET ! Dom är så snälla. Självklart så hade jag inget problem med tänderna! *GLAD* och tandläkaren sa att det va ovanligt att jag som är 14 år som har så fina/rena tänder :D HAHHAHA JAG VET! hhahaha okej.. Efter det  skulle jag barra barn vakt men det behövde jag inte idag... så vi åkte till farsta för emma skulle typ köpa saker till sin pappa som fyller år idag! Sen åkte vi hem och nu sitter jag hemma och gör INGET! Duscha? Aaah tror det! KYSS

Hemmaaaa

Väntar på att emma ska komma! Nice eller hur? Yes det är deeeet! Fett bra humööööööör yooooooow nu ska jag städa KYSS OCH HA EN SUPER KVÄLL!

Fy vad tider går!

Hur mår ni mina vänner!? Jag mår super! Vaknade upp med värdens leande! SOL! LOVE IT!
Nu ska jag fixa mig och sen tagga in till stan! senare träffar jag emma! Nice Nu måste jag tagga! Ha en underbar dag älskingar! KYSS bloggar när jag kommer hem!

Mys

Yes nu ska jag kolla på tv! orkar inte sitta upper mer! Bloggar mer i morrn! Love u! Sov gått!

Fyfan vad snyggt!


ÖNSKELISTA

15 ÅR!små  Saker jag skulle dööö för! Mig jag fick skulle jag börja gråta! ALVARLIGT!
värdens snyggaste frånn Nelly.se stolek 39 KOSATR 399:-
BH h&m Stoleck 75B KOSATAR 129:-
ÅÅÅH I LOVE! Skulle inte tacka nej om jag fick många klockor fast olika färger! Ur&penn REA NU! CA 200-300:- gaaah! Så sur! jag köpte en till emma för några daggar sen och då kostade den 489 typ
Presentkort på. GinaT H&m Och Bikbok+Cubus och Vila ;)
Saning eller konka kortlek ELAK inte snäll! 99:- lagerhiuse i farsta :/ tror jag!
Finns över allt nästan! SJUKT SNYGGA!
KLÄDER!
deT VA NOG ALLT MINA SMÅ SAKER! MEST AV ALLT VILL JAG HAR KLOCKOR OCH SKORNA! <3 GAAA!

Nu blir det film

NU ska jag kolla på toystory 3 :D hahahahaha
idag va jag inte och spela fotboll fick skit ont i min mage så tagga hem. Efter en stund åkte jag med mamma och kolla lite på saker sen kom jag hem och sen sov jag och sen åkte vi till ikea... Nu blir det film! ha en super kväll! KYSS

Nu åker jag!

Kommer om ett par timmat! KYSS OCH HA DET BRA!
Jag och Alicia söta huuh? ;)

Dr. Dre - I Need A Doctor ft. Eminem


jävla meeeeeens

JAG HATAR MEEEEEEEEENS SOM FAN DAMP! ÄR DET BARRA JAG ELLER?

Sjukt bra!

+ RIHANNA ÄR SNYGG!

God morgon sötnosar

Hur mår ni!? Vaknade nyss av  att Evelin ringade mig.. Idag vid 12 tiden ska jag åka iväg till ip och träffa några och sen ska vi ha lite skoj :D heheheh.. Ligger och kollar på svampbob hahahha KUL ASSÅ! nu ska jag fiixa mig! Kyss!
HA EN SUPER DAG!

Stänger av nu

Bloggar mer i morrn sötnosar! Nu ska jag kolla på bb och chilla sen sova KYSSS

INTE SLÄNGA! SJÄLVKLART SAPARA

VISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST?!

Älskar mina tänder + läppar

YEEEEEEES I DOOO! <3 *SKRYT*

Inte klart en

Men endå! städade lite smått i går natt. Det är absolut inte klart en!
PINSAMT!
UUUHH... Men ajaja Ska forsätta i morrn!
FYFAN VAD PÏNSAMT! HAR NOG ALDRIG VARIT SÅ JÄVLA SLARVIG! ÄKLIGT! FYFAN VAD NEESTY JAG ÄR!

Nicki är ball


JESSIE J ÄR COOL


Grattis värdens underbaraste

JAG ÄLSKAR DIG